fbpx

Πληροφορίες για την αποδοχή του GDPR

1/ Ανά πάσα στιγμή η Mystery Lab μετά από αίτηση που μπορείτε να μας κάνετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας δεσμεύετε να διαγράψει εξολοκλήρου τα δεδομένα σας από τους servers της.
2/ Η Αποδοχή σας είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της κράτησης.
3/ Πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα σας θα έχουν οι ιδιοκτήτες του Mystery Lab καθώς και οι ιδιοκτήτες του Escape All όπου είναι και υπεύθυνοι για την διασφάλιση τους σε ασφαλές μέρος.
4/ Το προσωπικό του Mystery Lab έχει περιορισμένη πρόσβαση μόνο και μόνο για να μπορέσει να γνωρίζει τον αριθμό των ατόμων καθώς και την ώρα κράτησης σας.

Το Mysterylab μέσω του EscapeAll.gr διατηρεί αρχείο με τις ακυρώσεις που πραγματοποιείτε και δύναται να ενημερώσει τις συνεργαζόμενες εταιρείες για αυξημένη πιθανότητα ακύρωσης βάσει του ιστορικού σας. Αντίστοιχα, ενημέρωση πραγματοποιείται σε περίπτωση ταυτόχρονης/κοντινής χρονικά κράτησης σε παραπάνω από μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες. Οι ενημερώσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και για την αποτροπή περιπτώσεων ακύρωσης τελευταίας στιγμής.

* Προσοχή το τηλέφωνο που έχετε δηλώσει θα πρέπει να είναι σωστό καθώς κάποιες ώρες πριν από την ημερομηνία και ώρα της κράτησης σας θα πραγματοποιηθεί επιπλέον τηλεφωνική επιβεβαίωση από το προσωπικό του mysterylab. Σε περίπτωση που δεν γίνει επιβεβαίωση της κράτησης τηλεφωνικά τότε η κράτηση σας θα ακυρωθεί αυτόματα.

Σε κάθε δωμάτιο μπαίνει μία ομάδα παιχτών. Η ομάδα σου είναι το κλειδί που θα σε οδηγήσει στην έξοδο, γι’ αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και αρμονική συνεργασία μεταξύ σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να λύσετε τους γρίφους.
Η παρατηρητικότητα είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία. Ψάξτε παντού, ακόμα και εκεί που έχουν ψάξει οι φίλοι σου. Σε σημεία τα οποία με γυμνό μάτι φαίνονται άδεια. Σε σημεία που θεωρείς άχρηστα μέσα στον χώρο. Έχετε τα μάτια σου ανοιχτά.
Έχοντας μόνο 60 – 70 λεπτά στη διάθεση σας, πρέπει να κάνετε έξυπνη κατανομή του χρόνου και να μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας άσκοπα. Γι αυτό και η ομάδα που θα επιλέξεις παίζει μεγάλο ρόλο!
Όσο μεγαλύτερη φαντασία έχετε τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να βρείτε την λύση. Τίποτα δε βρίσκεται τυχαία στο δωμάτιο. Προσπαθήστε να συνδυάσετε στοιχεία και να φανταστείτε πως μπορείτε να τα αξιοποιήσετε. Κάθε στοιχείο μπορείτε να το αναφέρετε και στην παρέα για να το έχει στο μυαλό της.
Το σενάριο είναι γραμμικό. Το ένα στοιχείο σας οδηγεί ένα βήμα παραπέρα και στο επόμενο στοιχείο.
Κάθε μέλος της ομάδας σας έχει διαφορετικές δυνατότητες. Αξιοποιήστε τις ιδιαίτερες ικανότητες του καθε παίκτη και μοιραστείτε στόχους για να επιτύχετε.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πανικοβληθείτε καθώς εκείνη την ώρα ζείτε εκ του ασφαλούς μια όμορφη περιπέτεια, αλλά, αν γίνει αυτό, υπάρχει σε όλα τα δωμάτια κουμπί πανικού, το οποίο σας επιτρέπει να σταματήσετε το παιχνίδι και να βγείτε από το δωμάτιο.
Καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχετε ένα φίλο εκτός δωματίου, τον game master που θα σας βοηθήσει όταν το ζητήσετε. Είναι ενημερωμένος για όλα και δίνει εύστοχες οδηγίες για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τις βοήθειες που έχετε στη διάθεσή σας, ώστε να αξιοποιήσετε την παρουσία του.
Παίζω σημαίνει διασκεδάζω. Γι αυτό τελικά αυτό που μετράει είναι να περάσετε καλά και να το διασκεδάσετε!! Να μπείτε στην ενεργά μέσα στην υπόθεση και να βοηθήσετε την παρέα σας να βρουν την έξοδο. Θέλει Ομαδικότητα & Συνεργασία.

Όλα τα δωμάτια που διαθέτει το Mystery Lab είναι κατασκευές από το έμπειρο προσωπικό μας και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση κανένας να αντιγράψει κάποια από τις δικές μας ιδέες.
Όλοι τα αντικείμενα που υπάρχουν στο δωμάτιο είναι μέρος του παιχνιδιού αλλά δεν επιτρέπετε η φθορά τους.
Οι φωτογραφίες στην ιστοσελίδα mysterylab.gr μας ανήκουν και δεν μπορεί κανένας να τις αναδημοσιεύει χωρίς την άδεια μας.
Για την συμπλήρωση των στοιχείων σας στην φόρμα επικοινωνίας αλλά και στην φόρμα της κράτησης που διαθέτει το mysterylab.gr έχουμε πάρει τα μέτρα μας για την ασφάλεια σας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να αναδημοσιευτούν ή να κλαπούν καθώς έρχονται σε εμάς με την μορφή e-mail και δεν διατηρούμε αρχείο με τα προσωπικά σας δεδομένα πάνω στον server μας.
Το Mystery Lab έχει το κάθε δικαίωμα να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για οποιοδήποτε θέμα αφορά την κράτηση σας στα στοιχεία που μας έχετε δώσει.
Σε κάθε φόρμα κράτησης που συμπληρώνεται, Επιβεβαιώνεται ότι αποδέχεστε να χρησιμοποιούμε το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε για (διαγωνισμούς , προσφορές κ.α.)
Οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα μας (Στο σύστημα κρατήσεων) γίνονται offline (Κατά την προσέλευση στον χώρο μας).
Η ακύρωση μιας κράτησης γίνεται τηλεφωνικά , το αργότερο μία ημέρα πριν την ημέρα της κράτησης σας.
Στην περίπτωση που θέλετε να παίξετε και δεν έχετε βρει ομάδα. Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε και να σας βρούμε εμείς. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορείτε να παίξετε μόνος σας. Χρειάζεται 2 ακόμα και 3 άτομα για να λύσετε τους γρίφους.
Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή των κειμένων από τον ιστότοπο mysterylab.gr. Τα κείμενα είναι ιδιοκτησία μας και δεν μπορούν να αναδημοσιευτούν χωρίς την άδεια μας.